JR. NM SPRINT PÅ NES

Helgen 13., 14. og 15. februar ble det arrangert tre Norgescuprenn på Nes, med jr. NM sprint på lørdag.

Hovedmålet for helgen var selvsagt NM-sprinten. Det ble en fryktelig spennende dag, men jeg nådde målet mitt og tok min første NM-tittel :) Det var også utrolig gøy at Kristine Alm Karsrud fra samme team som meg vant 18-årsklassen. To norgesmestere fra Gjøvik/Toten Langrenn! Det ble en veldig bra dag for GTL, med gode plasseringer ellers også.

Fredag var det 7,5 km friteknikk, lørdag var det jr. NM sprint, og søndag 5 km klassisk. På fredag hadde jeg en veldig tung dag og ble nr, 13. Men formen kom seg bra utover helgen. På søndagens klassiske 5 km gikk jeg inn til 2. plass.

Link til omtaler lørdag og søndag.

IMG_2781Diplomen og medaljen jeg fikk etter lørdagens sprint.

IMG_1960Pallen fra lørdagens sprint. F.v.: Maiken Min Midtskogen, meg og Ingvild Margrete Ofstad.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *