JUNIOR-NM I HOMMELVIK

Årets junior-NM ble arrangert 6.-8. mars i Hommelvik i Sør-Trøndelag. Arrangementet ble preget av mildt vær og vanskelige smøreforhold. Det ble denne NM-helgen konkurrert i 7,5 km skøyting på fredag, 3,75 km klassisk på lørdag og stafett (4×3,75 km skøyting) på søndag. Begge de individuelle rennene inngår også i Norgescupen.

Junior-NM i sprint har jo blitt arrangert på Nes tidligere i vinter (som jeg tidligere har skrevet om HER).

Jeg dro hjem med to bronsemedaljer og en 10. plass. Jeg tok bronse på fredagens 7,5 km og på søndagens stafett. På stafetten gikk jeg 1. etappe for Opplands førstelag, sammen med Lisa Kvamme, Kristine Alm Karsrud og Marte Mæhlum Johansen. Det var veldig gøy å ta med seg to bronsemedaljer hjem. Og sammen med gullmedaljen fra sprinten på Nes, sier jeg meg veldig fornøyd med å ta totalt tre jr. NM-medaljer i år.

10. plassen på lørdagens 3,75 km var ikke helt det jeg hadde håpet på, men alle dager kan ikke gå like bra.

IMG_3656
Bilde av tre glade medaljevinnere på fredagens distanse – 7,5 km skøyting.
F.v.: Mari Nordlunde, Synne Arnesen og meg. Foto: Erik Borg/langrenn.com.

IMG_3659Fra fredagens 7,5 km skøyting. Foto: Knut Befring/Oppland Arbeiderblad.

IMG_3694Bronsemedaljevinnerne på stafetten. Opplands førstelag. F.v.: meg, Lisa Kvamme, Kristine Alm Karsrud og Marte Mæhlum Johansen. 

IMG_3691
Storesøsteren min og meg. Både på lørdag og søndag kom familie og venner for å heie. Utrolig koselig!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *