NC Gålå nr. 2

Etter NM på Konnerud var det et par uker fram til neste konkurranse, som egentlig var Norgescup i Førde. På grunn av snømangel ble arrangementet flyttet til Gålå, så da fikk vi nok en Norgescup-helg på Gålå denne sesongen. Da ble det litt kortere reisevei, og jeg liker løypene der, så det gjorde meg ingen ting.

Da arrangementet ble flyttet, ble sprinten sløyfet, så det ble kun to distanserenn på programmet. 10 km skate lørdag og 15 km klassisk søndag. Jeg gikk inn til 8. plass på lørdagen, som jeg er fornøyd med. Et par sekunder raskere hadde jeg klatret et par plasser også. På søndagen var det et utfordrende føre med vind og snøvær, så det ble et skikkelig jobbeløp og en lang løpstid. Jeg fant et jevnt og fint tempo,  tok flere plasser på den siste runden, og gikk inn til 5. plass, så det er jeg godt fornøyd med!

IMG_1701

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *