Plutselig var sesongen over!

Uka etter World Cup Drammen skulle vi egentlig til Harstad for avslutningen i Skandinavisk Cup. Med dagen før avreise fikk vi beskjed om at arrangementet var avlyst grunnet situasjonen med corona-viruset. I dagene som fulgte ble det iverksatt strengere restriksjoner og vi skjønte ganske fort NM del 2 også kom til å bli avlyst, sammen med alle andre renn.

Så plutselig var sesongen over og mitt siste renn for sesongen ble altså verdenscupsprinten i Drammen. Jeg har full forståelse for disse avlysningene og synes det var helt riktig å sette igang disse tiltakene, men det var jo selvfølgelig veldig rart å være ferdig med skirenn allerede i starten av mars. Jeg bestemte meg for å trene godt ut måneden likevel, for å holde på den naturlige rytmen, og heller ta meg en liten avkoblingsperiode i april.

Den helgen det egentlig skulle være skirenn i Harstad, bestemte jeg meg for å lage testrenn for meg selv på Vind med de samme distansene. Med helt supre forhold og nykjørte løyper på Vind ble dette gode økter å ha i banken.

IMG_2030 20200316_130034_041_01

Resten av måneden har jeg utnyttet skiføret vi fortsatt har her hjemme og fått en del timer på ski, med både rolige turer og intervaller, samt kommet litt igang med løping igjen.

20200320_111530

Den siste helga i mars skulle det jo egentlig vært sesongavslutning og NM del 2 på Lillehammer, med 5 km fredag og 30 km lørdag. Da dette ikke ble noe av bestemte jeg meg for å gjennomføre en 3-mil den lørdagen likevel, og fikk med meg lagvenninne Tiril, og Ørjan som jobber i Madshus, på Lygna. Det ble en veldig god økt og en verdig avslutning på sesongen!

20200328_100843

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *