Nærmer seg vinter!

Nå er november allerede her og det nærmer seg sesongstart! Sommeren har gått så fort!

Første gang vi møttes hele rekruttlaget i år ble i august, på Blinkfestivalen. Vi kjørte samlingsdager i forkant av konkurransene. Jeg gikk sprint skøyting og 10 km klassisk. Sprinten var grunnet koronarestriksjoner litt spesiell hvor man gikk 2 og 2 i heat. Men fikk ganske gode svar begge dager, med 2. plass på sprinten og 6. plass på distansen.

Et par uker senere var det klart for Toppidrettsveka. Da gikk vi første dagen 20 km klassisk på Hitra, sprint klassisk i Aure og avsluttende 10 km skate i Granåsen. Jeg fikk til , og ble nr 3 sammenlagt. Det var gøy å få konkurrere litt igjen og først og fremst gode hardøkter i banken. Rett etter Toppidrettsveka tok hadde vi noen samlingdager i Knyken skisenter.

Neste samling på programmet var Lillehammer, hvor vi hadde en mengdeperiode, så var vi i Hafjell i starten av oktober og hadde intensitetsbolk. Etter det en samling i Oslo, og siste samling før konkurransesesongen ble på Beitostølen i starten av november hvor vi fikk gått litt på ski igjen. Og 20. november er det klar for sesongstart i de samme løypene!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *