SPONSORER

Nedenfor ser dere mine sponsorer 2018/2019. Jeg er kjempeglad og ikke minst stolt av at dere ønsker å støtte meg i min satsing på langrenn. Gjengangeren hos disse bedriftene er at de er solide lokale bedrifter som setter kvalitet og service i fokus. Og ikke minst er de gavmilde bedrifter som ønsker å gi noe tilbake til lokale talenter og idrettslag. Tusen takk!

IMG_7474-1

Madshus ski og skiskoJeg har gått på Madshus siden 2. året mitt som junior og er heldig som har fabrikken i hjemkommunen.

IMG_4667 2

Mjøsbil har vært min hovedsponsor siden jeg ble eldre junior. De har lange og meget gode tradisjoner innen bilbransjen, og er kjent for god service og kvalitet. Mjøsbil driver 4 Mekonomen butikker, og 9 Mekonomen Bilverksteder/Vianor Dekksentre på til sammen 11 lokasjoner i Oppland. Hos Mjøsbil får du hjelp med alt til bilen, bildeler, bilrekvisita, verkstedtjenester og dekk og felg. Link til Mjøsbil.

Pizzabakeren Gjøvik er min andre hovedsponsor og ny av året. Firmaet støtter mange lokale idrettslag og prosjekter. De holder til i Hunndalen, i samme lokaler som Lekeland 1. Link til Facebook-siden.

Syljuåsen har vært med fra dag én da jeg spurte om støtte. De viser virkelig at de følger med og synes det er moro å støtte lokale talenter. Dette er en bedrift som lever opp til «bygger tillit»

SLR AS på Hov. Svein Løken konkurrerte på ski sammen med pappa, og synes nok derfor at det er veldig moro å støtte meg. Skal dere ha containere eller gjennvinning av produkter så ring Ragn Sells.

Sport 1 Raufoss stiller nok opp nok en sesong, og sørger for at jeg har riktig skismurning, smøreutstyr og annet sportsutstyr.

 

IMG_0833

No10 kontorhotell i Storgata 10 startet med å sponse en del av førerkortet mitt for to år siden og har siden den gang vært med og støttet meg. I Storgata 10 kan du leie kontor i alt fra noen dager eller uker til måneder eller år. Link til No10.

IDT Sports har blitt en stor rulleskileverandør i Norge og etter hvert også utenlands. De leverer gode og stabile rulleski, og god service dersom det skulle være behov for nye hjul, bindinger osv.

IMG_5289

Bowling 1 Gjøvik er ny sponsor for meg dette året, og er et firma som støtter mange lokale idrettslag og prosjekter. Hos Bowling 1 Gjøvik kan du ha familiebowling, bursdager, firmaarangement eller bare en hyggekveld. Det finnes også mange andre aktiviteter for alle aldre. Link til Bowling 1.

Byggtorget Toten 

IMG_6029 952C730A-EAFE-48DD-AB3E-334C0AD6AD6E

Byggtorget Toten holder til på Lena og har to avdelinger: Lena jernvare og Byggsenteret. De er også ny sponsor for meg dette året. Link til Lena jernvare og Byggsenteret.

Kondis 24 

IMG_0720 IMG_0721

Kondis 24 er treningssenteret jeg har trent på i to år nå. Her finner du et stort utvalg av apparater til både styrke- og kondisjonstrening, og senteret er oppe døgnet rundt. Link til Kondis 24.

Profil Grafisk er en totalleverandør av skilt, dekor og grafiske tjenester, som holder til på Kolbu, men har kunder over hele landet. De leverer trykk på klærne mine og bildekor på bilen min.

Sponsorer på hjemmesiden 2 jan 19

39515071_1952807221407814_74077517157236736_n