Gode svar under Norgescup Lygna!

Norgescup Lygna med innlagt U23-NM!

I helga var det klart for sesongens andre Norgescup-helg, denne gangen på Lygna. Det startet med sprint fredag hvor jeg hadde en god dag med pigg kropp og gode ski. I finalen tok jeg teten over første bakketopp og gikk først inn i den siste lange bakken. Da var det bare å løpe det man hadde til toppen. Det svarte ganske bra for min del, men Anna Svendsen var i en egen klasse opp der. På toppen hadde jeg andreposisjon, på oppløpet kom Kristine Skistad forbi men jeg gikk inn til en gledelig 3. plass. I U23-klassen holdt det da til sølv bak Kristine.

Jeg tok med meg den gode følelsen inn mot lørdagens konkurranse som var 10 km skøyting. Ut fra start kjente jeg meg veldig bra, ble kanskje litt ivrig på den første runden, og fikk det litt tyngre midtveis på sisterunden, men fikk hentet meg litt inn og hadde en bra avslutning. Jeg er fornøyd med å gå in til 8. plass på et distanserenn, og bronse i U23-klassen.

På søndag visste jeg at formen var god så det var bare å slappe av og prøve å få til en fin avslutning på helga, på 10 km klassisk. Jeg lå stort sett an som nummer 10-11, var veldig sliten på toppen av den lengste bakken etter ca. 7 km, men klarte å hente meg inn og få til en bra avslutning. Gikk inn til gull i U23-NM, 1 sek foran lagvenninne Tiril Liverud Knudsen. Det holdt til 7. plass totalt i Norgescuprennet!

Må takke smørerne i bua og Madshus for gode ski gjennom hele helga!

Jeg er godt fornøyd med helga totalt og at kroppen svarer så bra. En pallplass på sprinten og to topp 8 plasseringer på distanserenn i NC senior. Gull, sølv og bronse i U23-NM. Det var jevnt om plassene rundt topp 10 begge distanserennene, så jeg er fornøyd med å klare å få til bra avslutninger og avgjøre til min fordel. Jeg har levert flere gode 10 km denne sesongen, som tidligere ofte har vært en litt vanskelig øvelse for meg, og det er gøy å se!

IMG_1333

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *