SPONSORER

Nedenfor ser dere mine sponsorer 2021/22. Jeg er kjempeglad og ikke minst stolt av at dere ønsker å støtte meg i min satsing på langrenn. Gjengangeren hos disse bedriftene er at de er solide lokale bedrifter som setter kvalitet og service i fokus. Og ikke minst er de gavmilde bedrifter som ønsker å gi noe tilbake til lokale talenter og idrettslag. Tusen takk!

image

Sponsorer på hjemmesiden jpg jan 2022

Madshus ski og skiskoJeg har gått på Madshus siden 2015 og er heldig som har fabrikken i hjemkommunen.  KV+ skistaver har jeg også gått med i mange år.

 

image

Pizzabakeren Gjøvik
 er min hovedsponsor. Firmaet støtter mange lokale idrettslag og prosjekter. De holder til i Hunndalen, i samme lokaler som Lekeland 1. Link til Facebook-siden.

 

 

IMG_4667 2

Mjøsbil har også vært min hovedsponsor, som eldre junior og førsteårs senior, og er fortsatt med meg. De har lange og meget gode tradisjoner innen bilbransjen, og er kjent for god service og kvalitet. Mjøsbil driver 4 Mekonomen butikker, og 9 Mekonomen Bilverksteder/Vianor Dekksentre på til sammen 11 lokasjoner i Oppland. Hos Mjøsbil får du hjelp med alt til bilen, bildeler, bilrekvisita, verkstedtjenester og dekk og felg. Link til Mjøsbil.

Syljuåsen har vært med fra dag én da jeg spurte om støtte. De viser virkelig at de følger med og synes det er moro å støtte lokale talenter. Dette er en bedrift som lever opp til slagordet «bygger tillit».

SLR AS på Hov. Svein Løken konkurrerte på ski sammen med pappa, og synes nok derfor at det er veldig moro å støtte meg. Skal dere ha containere eller gjenvinning av produkter så ring Ragn Sells. Tlf 91745690 eller mail svein@slr-as.no .

IMG_5289

Bowling 1 Gjøvik er et firma som støtter mange lokale idrettslag og prosjekter. Hos Bowling 1 Gjøvik kan du ha familiebowling, bursdager, firmaarrangement eller bare en hyggekveld. Det finnes også mange andre aktiviteter for alle aldre. Link til Bowling 1.

Sport 1 Raufoss stiller nok opp nok en sesong, og sørger for at jeg har riktig skismurning, smøreutstyr og annet sportsutstyr.

IMG_0833

No10 kontorhotell i Storgata 10 startet med å sponse en del av førerkortet mitt for to år siden og har siden den gang vært med og støttet meg. I Storgata 10 kan du leie kontor i alt fra noen dager eller uker til måneder eller år. Link til No10.

IDT Sports på Lena har blitt en stor rulleskileverandør i Norge og etter hvert også utenlands. De leverer gode og stabile rulleski, og god service dersom det skulle være behov for nye hjul, bindinger osv.

 

IMG_0720 IMG_0721

Kondis 24 er treningssenteret jeg har trent på i to år nå. Her finner du et stort utvalg av apparater til både styrke- og kondisjonstrening, og senteret er oppe døgnet rundt. Link til Kondis 24.

 

39515071_1952807221407814_74077517157236736_n